Krosno Odrzańskie

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Krosno Odrzańskie
POL Krosno Odrzańskie COA.svg
Lambang Krosno Odrzańskie
120px
Lokasi Krosno Odrzańskie
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Krosno Odrzańskie
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Krosno Odrzańskie (Jerman Krossen/Wislok) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.