Ciechanów

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ciechanów
POL Ciechanów COA.svg
Lambang Ciechanów
POL Ciechanów map.svg
Lokasi Ciechanów
04 - Church of the Nativity of the Virgin Mary in Ciechanów - 02.jpg
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Ciechanów
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Ciechanów (Jerman Zichenau) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.