Augustów

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Augustów
POL Augustów COA.svg
Lambang Augustów
POL Augustów map.svg
Lokasi Augustów
Katrangan cekak
Provinsi: podlaskie
Jembar: 80,93 km²
Padunung: 30.431 jiwa (30 Juni 2010)
Pelat nomer kendaran motor: BAU
Alamat
balé kutha:
ul. Maja 60
16-300 Augustów
Situs wèb resmi: http://www.um.augustow.pl
Pulitik
Walikutha: Kazimierz Kożuchowski

Augustów iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi 30.500 jiwa.