Augustów

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Augustów
POL Augustów COA.svg
Lambang Augustów
POL Augustów map.svg
Lokasi Augustów
Katrangan cekak
Provinsi: podlaskie
Jembar: 80,93 km²
Padunung: 30.431 jiwa (30 Juni 2010)
Pelat nomor kendaran motor: BAU
Alamat
balé kutha:
ul. Maja 60
16-300 Augustów
Situs wèb resmi: http://www.um.augustow.pl
Pulitik
Walikutha: Kazimierz Kożuchowski

Augustów iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung 30.500 jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Augustów&oldid=1001359"