Powiat Zawiercie

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Powiat Zawierciański
Lambang Powiat Zawierciański
Lambang Powiat Zawiercie

Lokasi Powiat Zawiercie
Katrangan cekak
Negara: Polandia
Provinsi: Schlesien
Ibukutha: Zawiercie
Jembar: 1003,27 km²
Pedunung: 124 544 (30 Juni 2005)
Kadar urbanisasi: 63,9 %
Kodhe internasional: (+48)
Pelat nomor kendaran motor: SZA
Babagan administratif
Kutha: 2
Kutha kecamatan: 4
Kalurahan: 4
Politik (Status: )
Bupati (Starost): Leszek Wojdas
Alamat ul. Sienkiewicza 34
42-400 Zawiercie
Situs wèb resmi: www.zawiercie.powiat.pl/


Powiat Zawiercie iku powiat (kayadéné “kabupatèn” in Tanah Jawa) ing Polen. Kutha krajané ya iku Zawiercie. Powiat iki papané ana ing propinsi Silesia lan nduwé padunung 124.544 jiwa.

Cithakan:Propinsi Silesia

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Powiat_Zawiercie&oldid=1091318"