Rybnik

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Rybnik
POL Rybnik COA.svg
Lambang Rybnik
POL Rybnik map.svg
Lokasi Rybnik
Katrangan cekak
Propinsi: Silesia (śląskie)
Jembar: 148,36 km²
Padunung: 141 387 jiwa (2010)
Pelat nomor kendaran motor: SR
Alamat
balé kutha:
ul. Bolesława Chrobrego 2
44-200 Rybnik
Situs wèb resmi: http://www.rybnik.pl/
Pulitik
Walikutha: Adam Fudali

Rybnik iku kutha ing sisih kidul Polandia, cedhak tapel wates karo nagara Républik Ceko. Kutha iki nduwé padunung 141 387 jiwa.

Ulah raga[besut | besut sumber]

Rybnik nduwèni klub bal-balan: ROW Rybnik.

Kutha kembar[besut | besut sumber]

Galeri[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

  • (pl)

rybnik.pl

  • (pl)

rybnik.zobacz.slask.pl

  • (pl)

rybnicki.com


Cithakan:Propinsi Silesia


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Rybnik&oldid=1052748"