Kolbuszowa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kolbuszowa
POL Kolbuszowa COA.svg
Lambang Kolbuszowa
Barkas:POL Kolbuszowa map.svg
Lokasi Kolbuszowa
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Kolbuszowa
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Kolbuszowa (Jerman Kohlbusch) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.