Janów Lubelski

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Janów Lubelski
POL Janów Lubelski COA.svg
Lambang Janów Lubelski
120px
Lokasi Janów Lubelski
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Janów Lubelski
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Janów Lubelski iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.