Janów Lubelski

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Janów Lubelski
POL Janów Lubelski COA.svg
Lambang Janów Lubelski
120px
Lokasi Janów Lubelski
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Janów Lubelski
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Janów Lubelski iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.