Siemiatycze

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Siemiatycze
POL Siemiatycze COA.svg
Lambang Siemiatycze
POL Siemiatycze map.svg
Lokasi Siemiatycze
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: 36,25 km²
Padunung: 15.209 jiwa
Pelat nomer kendaran motor: BSI
Alamat
balé kutha:
ul. Pałacowa 2
17-300 Siemiatycze
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Siemiatycze (Bélarus Сямятычы) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi 15.209 jiwa.