Powiat Sanok

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Powiat Sanocki
Lage des Powiat Sanocki
Lambang Powiat Sanok
Péta Powiat Sanocki
Lokasi Powiat Sanok
Katrangan cekak
Negara: Polandia
Provinsi: Subkarpathia
Ibukutha: Sanok
Jembar: 1225,12 km²
Pedunung: 94 622 (30 Juni 2005)
Kadar urbanisasi: 47,16 %
Kodhe internasional: (+48)
Pelat nomor kendaran motor: RSA
Babagan administratif
Kutha: 1
Kutha kecamatan: 1
Kalurahan: 6
Politik (Status: )
Bupati (Starost): Wacław Krawczyk, ex Bogdan Struś
Alamat Rynek 1
38-500 Sanok
Situs wèb resmi: www.powiat-sanok.pl


Powiat Sanok iku powiat (kayadéné “kabupatèn” in Tanah Jawa) ing Polandia. Kutha krajané ya iku Sanok. Powiat iki papané ana ing propinsi Subkarpathia lan nduwé padunung 94.622 jiwa.

Cithakan:Propinsi Subkarpathia

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Powiat_Sanok&oldid=1024657"