Powiat Przeworsk

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Powiat Przeworski
Lage des Powiat Przeworski
Lambang Powiat Przeworsk
Péta Powiat Przeworski
Lokasi Powiat Przeworsk
Katrangan cekak
Negara: Polandia
Provinsi: Subkarpathia
Ibukutha: Przeworsk
Jembar: 698,35 km²
Pedunung: 78 671 (30 Juni 2005)
Kadar urbanisasi: 26,73 %
Kodhe internasional: (+48)
Pelat nomor kendaran motor: RPZ
Babagan administratif
Kutha: 1
Kutha kecamatan: 2
Kalurahan: 6
Politik (Status: )
Bupati (Starost): Zbigniew Mierzwa
Alamat ul. Jagiellońska 10
37-200 Przeworsk
Situs wèb resmi: www.powiat.przeworsk.pl


Powiat Przeworsk iku powiat (kayadéné “kabupatèn” in Tanah Jawa) ing Polen. Kutha krajané ya iku Przeworsk. Powiat iki papané ana ing propinsi Subkarpathia lan nduwé padunung 78.671 jiwa.

Cithakan:Propinsi Subkarpathia

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Powiat_Przeworsk&oldid=1091411"