Powiat Nisko

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Powiat Niżański
Wappen des Powiat Niżański
Lambang Powiat Nisko
Péta Powiat Niżański
Lokasi Powiat Nisko
Katrangan cekak
Negara: Polandia
Provinsi: Subkarpathia
Ibukutha: Nisko
Jembar: 785,58 km²
Pedunung: 67 077 (30 Juni 2005)
Kadar urbanisasi: 35,58 %
Kodhe internasional: (+48)
Pelat nomor kendaran motor: RNI
Babagan administratif
Kutha: -
Kutha kecamatan: 3
Kalurahan: 4
Politik (Status: )
Bupati (Starost): Janusz Nawrocki
Alamat ul. Plac Wolności 2
37-400 Nisko
Situs wèb resmi: www.powiat-nisko.pl


Powiat Nisko iku powiat (kayadéné “kabupatèn” in Tanah Jawa) ing Polandia. Kutha krajané ya iku Nisko. Powiat iki papané ana ing propinsi Subkarpathia lan nduwé padunung 67.077 jiwa.

Cithakan:Propinsi Subkarpathia

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Powiat_Nisko&oldid=1024669"