Powiat Mielec

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Powiat Mielecki
Lage des Powiat Mielecki
Lambang Powiat Mielec
Péta Powiat Mielecki
Lokasi Powiat Mielec
Katrangan cekak
Negara: Polandia
Provinsi: Subkarpathia
Ibukutha: Mielec
Jembar: 880,21 km²
Pedunung: 133 137 (30 Juni 2005)
Kadar urbanisasi: 48,21 %
Kodhe internasional: (+48)
Pelat nomor kendaran motor: RMI
Babagan administratif
Kutha: 1
Kutha kecamatan: 1
Kalurahan: 8
Politik (Status: )
Bupati (Starost): Józef Smaczny
Alamat ul. Sękowskiego 2b
39-300 Mielec
Situs wèb resmi: www.powiat-mielecki.pl


Powiat Mielec iku powiat (kayadéné “kabupatèn” in Tanah Jawa) ing Polandia. Kutha krajané ya iku Mielec. Powiat iki papané ana ing propinsi Subkarpathia lan nduwé padunung 133.137 jiwa.

Cithakan:Propinsi Subkarpathia

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Powiat_Mielec&oldid=1024659"