Powiat Przemyśl

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Powiat Przemyski
Lage des Powiat Przemyski
Lambang Powiat Przemyśl
Péta Powiat Przemyski
Lokasi Powiat Przemyśl
Katrangan cekak
Negara: Polandia
Provinsi: Subkarpathia
Ibukutha: Przemyśl
Jembar: 1213,73 km²
Pedunung: 71 167 (30 Juni 2005)
Kadar urbanisasi: 0 %
Kodhe internasional: (+48)
Pelat nomor kendaran motor: RPR
Babagan administratif
Kutha: -
Kutha kecamatan: -
Kalurahan: 10
Politik (Status: )
Bupati (Starost): Stanisław Bajda
Alamat pl. Dominikański 3
37-700 Przemyśl
Situs wèb resmi: www.powiat.przemysl.pl


Powiat Przemyśl iku powiat (kayadéné “kabupatèn” in Tanah Jawa) ing Polandia. Kutha krajané ya iku Przemyśl. Powiat iki papané ana ing propinsi Subkarpathia lan nduwé padunung 71.167 jiwa.

Cithakan:Propinsi Subkarpathia

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Powiat_Przemyśl&oldid=1024655"