Powiat Dębica

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Powiat Dębicki
Lage des Powiat Dębicki
Lambang Powiat Dębica
Péta Powiat Dębicki
Lokasi Powiat Dębica
Katrangan cekak
Negara: Polandia
Provinsi: Subkarpathia
Ibukutha: Dębica
Jembar: 776,36 km²
Pedunung: 132 429 (30 Juni 2005)
Kadar urbanisasi: 38,96 %
Kodhe internasional: (+48)
Pelat nomor kendaran motor: RDE
Babagan administratif
Kutha: 1
Kutha kecamatan: 1
Kalurahan: 5
Politik (Status: )
Bupati (Starost): Stanisław Chmura
Alamat ul. Ogrodowa 4
39-200 Dębica
Situs wèb resmi: www.tel.debica.pl/inne/powiat/


Powiat Dębica iku powiat (kayadéné “kabupatèn” in Tanah Jawa) ing Polen. Kutha krajané ya iku Dębica. Powiat iki papané ana ing propinsi Subkarpathia lan nduwé padunung 132.429 jiwa.

Cithakan:Propinsi Subkarpathia

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Powiat_Dębica&oldid=1091420"