Powiat Stalowa Wola

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Powiat Stalowowolski
Wappen des Powiat Stalowowolski
Lambang Powiat Stalowa Wola
Péta Powiat Stalowowolski
Lokasi Powiat Stalowa Wola
Katrangan cekak
Negara: Polandia
Provinsi: Subkarpathia
Ibukutha: Stalowa Wola
Jembar: 832,92 km²
Pedunung: 109 480 (30 Juni 2005)
Kadar urbanisasi: 60,64 %
Kodhe internasional: (+48)
Pelat nomor kendaran motor: RST
Babagan administratif
Kutha: 1
Kutha kecamatan: -
Kalurahan: 5
Politik (Status: )
Bupati (Starost): Bronisław Tofil
Alamat ul. Popiełuszki 17
37-450 Stalowa Wola
Situs wèb resmi: www.powiatstalowa.pl/


Powiat Stalowa Wola iku powiat (kayadéné “kabupatèn” in Tanah Jawa) ing Polen. Kutha krajané ya iku Stalowa Wola. Powiat iki papané ana ing propinsi Subkarpathia lan nduwé padunung 109.480 jiwa.

External links[besut | besut sumber]

Cithakan:Propinsi Subkarpathia