Stalowa Wola

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Stalowa Wola
POL Stalowa Wola COA.svg
Lambang Stalowa Wola
POL Stalowa Wola map.svg
Lokasi Stalowa Wola
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: 83 km²
Padunung: 66.482 jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Stalowa Wola
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Stalowa Wola iku siji kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi 66.482 jiwa.

External links[besut | besut sumber]