Dębica

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Dębica
POL Dębica N COA.svg
Lambang Dębica
Landkarte Debicki.png
Lokasi Dębica
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: 49.000 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Dębica
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Dębica iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung 49.000 jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Dębica&oldid=1001277"