Sanok

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sanok
POL Sanok COA.svg
Lambang Sanok
Położenie Sanoka.png
Lokasi Sanok
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: 38,15 km²
Padunung: 41.261 jiwa
Pelat nomer kendaran motor: RSA
Alamat
balé kutha:
ul. Rynek 1
38-500 Sanok
Situs wèb resmi: www.um.sanok.pl
Pulitik
Walikutha: Tadeusz Pióro

Sanok [ˈsanɔk] (Latin: Sanocum; Basa Ukrania: Сянік, Syanik; Cithakan:Lang-yi, jeneng pepaké "The Royal Free City of Sanok", basa Polandia: Królewskie Wolne Miasto Sanok) iku siji kutha ing kidul-wétan Polen kanthi 39,110 sing ndunungi, (2 Juni 2009[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. ."Population. Size and structure by territorial division" (PDF). © 1995-2009 Central Statistical Office 00-925 Warsaw, Al. Niepodległości 208. 2009-06-02. Diarsip saka sing asli (PDF) ing 2011-09-26. Dijupuk 2009-06-22.  Pranala njaba ing |publisher= (pitulung)