Kartuzy

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Kartuzy
POL Kartuzy COA.svg
Lambang Kartuzy
120px
Lokasi Kartuzy
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: 6,23 km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Kartuzy
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Kartuzy (Jerman Karthaus) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kartuzy&oldid=1001445"