Kartuzy

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kartuzy
POL Kartuzy COA.svg
Lambang Kartuzy
120px
Lokasi Kartuzy
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: 6,23 km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Kartuzy
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Kartuzy (Jerman Karthaus) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.