Starogard Gdański

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Starogard Gdański
Rynek w Starogardzie Gdańskim.jpg
POL Starogard Gdański COA.svg
Lambang Starogard Gdański
POL Starogard Gdański map.svg
Lokasi Starogard Gdański
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Pomerania
Jembar: 25,27 km²
Padunung: 48.331 jiwa
Pelat nomer kendaran motor: GST
Alamat
balé kutha:
ul. Gdańska 6
83-200 Starogard Gdański
Situs wèb resmi: www.starogard.pl
Pulitik
Walikutha: Edmund Stachowicz

Starogard Gdański (Jerman Preussisch Stargard) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi 48.331 jiwa.