Starogard Gdański

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Starogard Gdański
POL Starogard Gdański COA.svg
Lambang Starogard Gdański
POL Starogard Gdański map.svg
Lokasi Starogard Gdański
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Pomerania
Jembar: 25,27 km²
Padunung: 48.331 jiwa
Pelat nomer kendaran motor: GST
Alamat
balé kutha:
ul. Gdańska 6
83-200 Starogard Gdański
Situs wèb resmi: www.starogard.pl
Pulitik
Walikutha: Edmund Stachowicz

Starogard Gdański (Jerman Preussisch Stargard) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi 48.331 jiwa.