Drawsko Pomorskie

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Drawsko Pomorskie
POL Drawsko Pomorskie COA.svg
Lambang Drawsko Pomorskie
120px
Lokasi Drawsko Pomorskie
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Drawsko Pomorskie
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Drawsko Pomorskie (Jerman Dramburg) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.