Drawsko Pomorskie

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Drawsko Pomorskie
POL Drawsko Pomorskie COA.svg
Lambang Drawsko Pomorskie
120px
Lokasi Drawsko Pomorskie
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Drawsko Pomorskie
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Drawsko Pomorskie (Jerman Dramburg) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.