Nisko

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Nisko
POL gmina Nisko COA.svg
Lambang Nisko
120px
Lokasi Nisko
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Nisko
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Nisko (Jerman Niederau) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.