Strzyżów

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Strzyżów
POL Strzyżów COA.svg
Lambang Strzyżów
POL Strzyżów map.svg
Lokasi Strzyżów
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Strzyżów
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Strzyżów iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Strzyżów&oldid=1001268"