Lubartów

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lubartów
POL Lubartów COA.svg
Lambang Lubartów
120px
Lokasi Lubartów
Katrangan cekak
Provinsi: Lublin
Jembar: 13,92 km2 km²
Padunung: 23.010 jiwa
Pelat nomer kendaran motor: LLB
Situs wèb resmi: http://www.lubartow.pl/
Pulitik
Walikutha: Jerzy Zwoliński

Lubartów iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi 23.010 jiwa.