Myślibórz

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Myślibórz
POL Myślibórz COA.svg
Lambang Myślibórz
Barkas:POL Myślibórz map.svg
Lokasi Myślibórz
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Myślibórz
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Myślibórz (Jerman Soldin in Neumark) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.