Żuromin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Żuromin
POL Żuromin COA.svg
Lambang Żuromin
POL Żuromin location map.svg
Lokasi Żuromin
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Mazowia
Jembar: 11,1 km²
Padunung: 8.990 jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
pl. Piłsudskiego 3

09-300
09-300 Żuromin

Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: Zbigniew Cezary Nosek

Żuromin iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi 8.990 jiwa.