Legionowo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Legionowo
POL Legionowo COA.svg
Lambang Legionowo
POL Legionowo map.svg
Lokasi Legionowo
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Masowia
Jembar: ... km²
Padunung: 50.600 jiwa (2005)
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Legionowo
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Legionowo iku siji kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi 50.600 jiwa.