Ostróda

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Ostróda
POL Ostróda COA.svg
Lambang Ostróda
POL Ostróda map.svg
Lokasi Ostróda
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Ostróda
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Ostróda (Jerman Osterode) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ostróda&oldid=1001283"