Kluczbork

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Kluczbork
POL Kluczbork COA.svg
Lambang Kluczbork
POL Kluczbork map.svg
Lokasi Kluczbork
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Opole
Jembar: ... km²
Padunung: 26.164 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Kluczbork
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Kluczbork (Jerman Kreuzburg) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung 26.164 jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kluczbork&oldid=1001503"