Węgrów

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Węgrów
POL Węgrów COA.svg
Lambang Węgrów
Barkas:POL Węgrów map.svg
Lokasi Węgrów
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Węgrów
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Węgrów (Jerman ...) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.