Lesko

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Lesko
POL Lesko COA.svg
Lambang Lesko
120px
Lokasi Lesko
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Lesko
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Lesko iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.