Łuków

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Łuków
POL Łuków COA.svg
Lambang Łuków
Barkas:POL Łuków map.svg
Lokasi Łuków
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Łuków
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Łuków iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.