Opole Lubelskie

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Opole Lubelskie
POL Opole Lubelskie COA.svg
Lambang Opole Lubelskie
120px
Lokasi Opole Lubelskie
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Opole Lubelskie
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Opole Lubelskie iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.