Sierpc

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Sierpc
POL Sierpc COA.svg
Lambang Sierpc
POL Sierpc map.svg
Lokasi Sierpc
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Mazowia
Jembar: ... km²
Padunung: 18.872 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Sierpc
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Sierpc iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung 18.872 jiwa.



Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sierpc&oldid=1001423"