Sierpc

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Sierpc
POL Sierpc COA.svg
Lambang Sierpc
POL Sierpc map.svg
Lokasi Sierpc
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Mazowia
Jembar: ... km²
Padunung: 18.872 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Sierpc
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Sierpc iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki nduwé padunung 18.872 jiwa.