Działdowo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Działdowo
POL Działdowo COA.svg
Lambang Działdowo
POL Działdowo map.svg
Lokasi Działdowo
Katrangan cekak
Provinsi: Warmia-Mazuria
Jembar: 11,1 km²
Padunung: 20.922 jiwa (31 Dhésèmber 2010)
Pelat nomer kendaraan motor: NDZ
Alamat
balé kutha:
ul. Zamkowa 12
13-200 Działdowo
Situs wèb resmi: www.dzialdowo.pl
Pulitik
Walikutha: Bronisław Mazurkiewicz

Działdowo (Jerman Soldau) iku kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi kurang luwih 21.000 jiwa.

Géografi[besut | besut sumber]

Kutha iki dunungé ana ing kidul-loné provinsi Warmia-Mazuria ing sisih lor Kali Działdowka (Basa Jerman Soldau), dhuwuré 157 mèter sadhuwuring segara. Kutha tangga sing cedhak dhéwé ya iku Nidzica (Neidenburg), sing adohé 23 km. Olsztyn (Allenstein) utawa kutha krajan provinsi Warmia-Mazuria adohé 73 km saka kana.

Pranala njaba[besut | besut sumber]