Żnin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Żnin
POL Żnin COA.svg
Lambang Żnin
120px
Lokasi Żnin
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Żnin
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Żnin (Jerman Dietfurt) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.