Gorlice

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Gorlice
POL Gorlice COA.svg
Lambang Gorlice
120px
Lokasi Gorlice
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Gorlice
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Gorlice iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki nduwé padunung circa 30000 jiwa.


  1. ALIH Cithakan:Polen-stub