Pruszcz Gdański

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pruszcz Gdański
POL Pruszcz Gdański COA.svg
Lambang Pruszcz Gdański
120px
Lokasi Pruszcz Gdański
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Pruszcz Gdański
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Pruszcz Gdański (Jerman Praust) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.