Chrzanów

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Chrzanów
POL Chrzanów COA.svg
Lambang Chrzanów
POL Chrzanów map.svg
Lokasi Chrzanów
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: 38,31 km²
Padunung: 39.356 jiwa (30 Juni 2008)
Pelat nomer kendaran motor: KCH
Alamat
balé kutha:
al. Henryka 20
32-500 Chrzanów
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: Ryszard Kosowski

Chrzanów (Jerman 1941-1945 Krenau) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi 39.356 jiwa.

Pranala njaba[besut | besut sumber]