Nakło nad Notecią

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Nakło nad Notecią
POL Nakło nad Notecią COA.svg
Lambang Nakło nad Notecią
Barkas:POL Nakło nad Notecią map.svg
Lokasi Nakło nad Notecią
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Nakło nad Notecią
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Nakło nad Notecią (Jerman Nakel) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.