Pisz

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Pisz
POL Pisz COA.svg
Lambang Pisz
120px
Lokasi Pisz
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Pisz
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Pisz (Jerman Johannisburg) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.