Rypin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Rypin
POL Rypin COA.svg
Lambang Rypin
120px
Lokasi Rypin
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Rypin
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Rypin (Jerman Rippin nalika Perang Donya II) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.