Żary

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Żary
POL Żary COA.svg
Lambang Żary
POL Żary map.svg
Lokasi Żary
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Lubusz
Jembar: 33,24 km²
Padunung: 39.029 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: FZA
Alamat
balé kutha:
ul. Rynek 1-5
68-200 Żary
Situs wèb resmi: www.zary.pl
Pulitik
Walikutha: Wacław Maciuszonek

Żary (Jerman Sorau) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung 39.029 jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Żary&oldid=1001420"