Mońki

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Mońki
POL Mońki COA.svg
Lambang Mońki
Monki Mapa.PNG
Lokasi Mońki
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Podlasie
Jembar: 7,66 km²
Padunung: 10.796 jiwa
Pelat nomer kendaran motor: BMN
Alamat
balé kutha:
ul. Słowackiego 5a
19-100 Mońki
Situs wèb resmi: www.monki.um.pl
Pulitik
Walikutha: Zbigniew Karwowski

Mońki iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi 10.796 jiwa.