Konin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Konin
POL Konin COA.svg
Lambang Konin
POL Konin map.svg
Lokasi Konin
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: 81.266 jiwa (2005)
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Konin
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Konin iku kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi 81.266 jiwa.