Lębork

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Lębork
POL Lębork COA.svg
Lambang Lębork
Lauenburg.png
Lokasi Lębork
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: 17,86 km²
Pedunung: 34.918 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Lębork
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...

Lębork (Jerman Lauenburg in Pommern) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 34.918 jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Lębork&oldid=817912"