Lębork

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Lębork
POL Lębork COA.svg
Lambang Lębork
Lauenburg.png
Lokasi Lębork
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: 17,86 km²
Padunung: 34.918 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Lębork
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Lębork (Jerman Lauenburg in Pommern) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki nduwé padunung 34.918 jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Lębork&oldid=1090299"