Jawor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jawor
POL Jawor COA.svg
Lambang Jawor
POL Jawor map.svg
Lokasi Jawor
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Jawor
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Jawor (Jerman Jauer) iku siji kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.