Rawicz

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Rawicz
POL Rawicz COA.svg
Lambang Rawicz
120px
Lokasi Rawicz
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Rawicz
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Rawicz iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Rawicz&oldid=1090455"