Namysłów

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Namysłów
POL Namysłów COA.svg
Lambang Namysłów
120px
Lokasi Namysłów
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Namysłów
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Namysłów (Jerman Namslau) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.