Ustrzyki Dolne

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Ustrzyki Dolne
POL Ustrzyki Dolne COA.svg
Lambang Ustrzyki Dolne
POL Ustrzyki Dolne map.svg
Lokasi Ustrzyki Dolne
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Ustrzyki Dolne
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Ustrzyki Dolne (Jerman ...) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.