Ustrzyki Dolne

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ustrzyki Dolne
POL Ustrzyki Dolne COA.svg
Lambang Ustrzyki Dolne
POL Ustrzyki Dolne map.svg
Lokasi Ustrzyki Dolne
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Ustrzyki Dolne
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Ustrzyki Dolne (Jerman ...) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.